Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Féktelenül rendezőjére bízták a Five Minutes to Live remake-et

2012.01.21. 17:08 koimbra Szólj hozzá!

Jan De Bont operatőrként ténykedett, majd rendezőként is bemutatkozott. A Féktelenül (Speed) a 90-es évek egyik legjobb akciófilmje, a Twister pedig az egyik legjobb tornádós alkotás. A holland rendező azonban eltűnt a színről, próbálkozott a Tomb Raider második részével visszatérne, de a folytatás csúnya bukta lett, azóta egyetlen film elkészítésében sem vett részt.

Joseph és Jack Nasser producerek De Bontot szemelték ki a Five Minutes to Live remake-re, az eredeti filmet 1961-ben mutatták be Johnny Cash-sel a főszerepben. A történetben két fickó egy bankrabláson töri a fejét, azt találják ki, hogy egyikük túszként fogva tartja a kiszemelt pénzintézet igazgatójának a feleségét. A másik pedig az igazgató tudtára adja: Ha nem nyújt át egy halom pénz záros határidőn belül, akkor a feleségét nem látja viszont élve.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr523630280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása