Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A WWE következő filmje a Bermuda lesz

2012.01.21. 15:59 koimbra 1 komment

A WWE Studios-t 2002-ben alapították, a a WWE ugyanis pankrátoraiból filmszínészeket akart faragni. Elsőként Dwayne Johnson mutatkozott be a nagyérdemű előtt, de az eltelt évek alatt más pankrátor nem igazán tudott hírnevet szerezni és a produkciós cég is csak B kategóriás akciófilmekkel jelentkezett.

A következő alkotásuk a Bermuda lesz, amely a manapság divatossá vált found footage stílusban készül. Bobby Lee Darby és Nathan Brooks tette le az asztalra a forgatókönyvet, a páros 2007-ben a Slamdance-ről a legjobb horror szkriptjének a díjával távozott, a Slaughter írásuk kapta az elismerést.

A cselekmény a Bermuda háromszögben fog játszódni. "A háromszög mindig is egy érdekes és titokzatos helynek számított. Bobby és Nathan forgatókönyve pedig egy egészen egyedi csavarral szolgál a found footage műfajon belül." - mondta Michael Luisi a WWE Studios elnöke.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr33629123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.rogers 2012.01.21. 16:44:17

van egy két karakteres arc a WWE világában, dühösen nézni már tudnak az biztos kérdés színészkedés többi része is ilyen jól megy-e? Egy biztos kaszkadőr a verekedős részekhez (ha lesz benne) nem kell :P
süti beállítások módosítása