Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Witherspoon és Reynolds a Big Eyes-ban

2012.01.23. 11:41 koimbra 3 komment

Négy éve próbálkoznak a Big Eyes életrajzi filmmel, talán idén végre hozzá is tudnak látni a forgatáshoz. 2008-ban még Kate Hudson neve keringett a projekt körül, ám a színésznő már rég lelépett, jelenleg úgy fest a helyzet, hogy Reese Witherspoon játszhatja a főszerepet, mellette Ryan Reynolds lesz látható.

Margaret Keane és Walter Keane festőművészekről fog szólni a film, a hölgy alkotásai a 60-as években a férje neve alatt jelentek meg, képeinek jellegzetessége, hogy a figurák hatalmas szemekkel rendelkeztek. A válópernél a férj ragaszkodott ahhoz, hogy saját maga készítette a festményeket és nem volt hajlandó lemondani a jogokról. Margaret végül úgy bizonyította állítását, hogy a bíró előtt festett egyet. A férj is élhetett volna a lehetőséggel, ő azonban arra hivatkozott, hogy fáj a válla.

A rendezői teendőket Scott Alexander és Larry Karaszewski látja el, a duó korábban az Ed Wood, a Larry Flynt, a provokátor és az Ember a Holdon forgatókönyveit vetette papírra. Producerként Tim Burton egyengeti a film útját.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr63740467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boyzndahood 2012.01.23. 15:30:44

Jól hangzik. Várjuk szeretettel. :)

Jussel 2012.01.23. 22:50:02

Nekem Kate Hudson jobban tetszene... :/

vrango 2012.01.24. 07:39:44

A szinopszis jónak tűnik, csak ne valami nagyon nagy limonádé kerekedjen belőle:)
süti beállítások módosítása