Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Cat in Paris előzetes

2012.01.24. 21:47 koimbra 2 komment

Nem is oly rég hirdették ki az Oscar-jelölteket, a legjobb animációs film kategóriában indul a szobrocskáért az A Cat in Paris alkotás is. Hamarosan meglátjuk, hogy sikerül-e elhappolnia-e a díjat a Rango vagy Csizmás, a kandúr elől.

Az animációs mű "főhőse" egy macska, Dino, aki kettős életet él. Nappal egy kislány házi kedvence, éjjel pedig egy Nico, a tehetséges tolvaj nyomába szegődik. A lány édesanyja nyomozó  és mindent megtesz annak érdekében, hogy elkapja férje gyilkosát. Csakhogy lánya hamarabb összefut a gengszterrel, aki macskája és Nico segítségével ússza meg a kalandot.

Címkék: trailer animációelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr753745271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karbalán 2012.01.24. 22:49:58

Kíváncsivá tett ez az előzetes. A Rangóval vagy a Csizmással ellentétben úgy érzem, hogy ez inkább felnőtteknek készült.

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2012.02.01. 19:24:17

aranyos volt, de nem felejthetetlen alkotás, mindenesetre jobb, mint az amcsi Oscar jelöltek - emberközelibb.
süti beállítások módosítása