Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kendrick és Cranston a Get a Jobban

2012.01.24. 20:05 koimbra 1 komment

Dylan Kidd a 2002-es Roger Dodger rendezői debütálása után két évvel jelentkezett ismét filmmel, akkor az Utóirat: Szeretlek (PS) produkcióval lépett színre. Az eltelt nyolc év alatt elkerülte a mozikat, egy tévéfilmet és két sorozatepizódot dirigált, ám a CBS Filmstől ismét munkát kapott.

A Get a Job címre keresztelt projekt 2009-ben került a CBS-hez, Kyle Pennekamp és Scott Turpel forgatókönyvét mindenki csak dicsérte, de valahogy eddig nem lendült be a tervezet szekere. A történet néhány frissen diplomázott jó barátra koncentrál, akik kilépve az igazi életébe kénytelen rájönni, hogy semmi sem megy olyan egyszerűen, mint ahogyan azt gondolták. Képtelen munkát találni, pedig úgy gondolták, hogy az oklevéllel a kezükben övék a világ.

Anna Kendrick, Miles Teller és Bryan Cranston nevét olvashatjuk a stáblistán és még Jesse Eisenberg is fel fog bukkanni.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr503744659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2012.01.25. 08:32:35

Hogy a válság milyen forgatókönyveket inspirál?!
Legalább Anne Kendrick megtapasztalhatja a ló másik oldalát is az Egek ura "kirúgós" yuppie csajszija után :D
süti beállítások módosítása