Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Schrader és Ellis közös tervezete

2012.01.24. 10:34 koimbra Szólj hozzá!

Paul Schrader rendező Bret Easton Ellis író ismét együtt dolgozhat. Az Ádám feltámadása (Adam Resurrected) és a Ördögűző: Dominum (Dominion: Prequel to the Exorcis) alkotója és az Amerikai pszicho (American Psycho) írója közösen fog dolgozni a Bait thrilleren, amelyben egy bosszúszomjas nő egy jachtos kirándulás alkalmával megöli a kapitányt és minden fedélzeten tartózkodót a cápáktól hemzsegő vízbe parancsol.

A forgatás még nem kezdődött el, de Schrader és Ellis máris egy újabb projekten törik a fejüket. Ennek történetéről egyelőre nem szivárogtattak ki infot, eddig csak annyit lehet tudni, hogy egy mikroköltségvetésű Los Angelesben játszódó noir lesz. A főszerepre pedig egy James Deen-t szeretnék megnyerni. Az úriember a mozikban kevésbé ismert, de több alkotásban is "játszott", ám ezek mindegyike pornó volt.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr53743320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása