Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírlevél

2012.01.24. 20:00 koimbra Szólj hozzá!

Mark Wahlberg haragszik a ferdítő sajtóra

            Még mindig tart a botrány Mark Wahlberg legutóbbi kijelentése miatt: azt találta mondani egy interjúban, hogy vissza tudta volna verni szeptember 11-én a terroristákat, ha ott lett volna az egyik elrabolt repülőgépen. Az áldozatok hozzátartozói ezt nem vették jó néven, ezért a színész újabb nyilatkozatot adott ki, amelyben azt állítja, az anyagot készítő újságíró szövegösszefüggésükből kiragadva adta vissza szavait. – Amikor valamelyik filmemet népszerűsítem, több mint szívesen válaszolok a feltett kérdésekre – mondja a színész-producer. – Ezúttal azonban nem konkrét kérdésről és válaszról volt szó, hanem valaki szabadon interpretálta a szavaimat, ami szerintem nem oké, mert nem akarok senkit megsérteni.

            Wahlberg azt is sérelmezi, hogy szexuális jellegű kérdéseket kapott az interjú során. – Ez a fickó mindenféle intim dologba akart belemászni, miközben nős ember vagyok négy gyerekkel, hát milyen dolog ez?! – háborgott a sztár.

            Egyébként nincs oka arra Wahlbergnek, hogy idegeskedjen, mert legújabb filmje, a Csempészek igen szépen teljesít a mozikban: a 25 millió dollárból összehozott akcióthriller a második héten már ötvenmilliós összbevételnél tart.

            (Contraband – hazai bemutató: 2012. március 22.)

Drew Barrymore szerelmes a saját vőlegényébe

            Megkomolyodott Drew Barrymore, mert míg korábban a balhés pasikat szerette, most azt értékeli vőlegényében, hogy az oldalán nyugalomra talált. – Fiatalabb koromban azt szerettem, ha egy kapcsolat olyan, mint a hullámvasút, mindig van egy kis ordítozás, röpködnek a tányérok, szakad a tapéta – árulja el a 36 éves színésznő. – Mostanában viszont semminek nem tudok jobban örülni, mint egy nyugodt hétvégének, amikor reggel habos kakaót iszunk, és egész nap andalgunk a tengerparton.

            Ezt a nyugalmat Drew vőlegénye oldalán találta meg. Will Kopelman nem túl ismert színész, viszont ékszereket is tervez, ami azért érdekes, mert ennek köszönhetően egyedi gyémántgyűrűvel jegyezhette el a színésznőt. – A gyémánt tényleg nagy durranás, különlegesen töri a fényt – meséli John Krasinki, aki Drew szerelmét alakítja a Mindenki szereti a bálnákat című filmben. – Nagyon bírtam, hogy direkt vett neki egy halogénizzós zseblámpát, mert ha ráteszik a gyűrűt, és forgatják, mindig másképp csillog. Will nagyon praktikus alkat, de Drew nem csak ezért szerelmes belé.

            Legújabb filmjében Barrymore Greenpeace-aktivistát alakít, aki meg akar menteni három jégben rekedt bálnát, amiért nem csak a könyörtelen elemekkel, hanem kormányokkal és olajbárókkal is meg kell küzdenie.

            (Big Miracle – hazai bemutató: 2012. február 23.)

Elküldik a filippínókat a Bourne-film forgatásáról

            Manilában forgat a The Bourne Legacy stábja, ezekben a napokban egészen konkrétan a címszereplő Jeremy Renner háztetőkön rohangál, mert egy üldözős-lövöldözős jelenetet vesznek fel. Tavaly a Mission:Impossible Fantom Protokoll dubaji forgatásán direkt örültek a helyi bámészkodóknak, mert később bizonyíthatták, hogy tényleg Tom Cruise mászta meg a Burdzs Kalifát, ám úgy tűnik, a Bourne-filmnek nem kell az ingyenreklám, ugyanis minden helybélit könyörtelenül elzavarnak a biztonsági őrök. Nem csak ők dühöngenek, hanem azok a manilaiak is, akiknek útja egyébként a forgalmas útkereszteződésen át vezetne, amit most több napra lezártak a forgatás miatt. Óriási dugó alakult ki a környéken, pedig a városi tanács időben alternatív útvonalakat jelölt ki, csakhogy a helybéliek nemigen törődnek azzal, mit mondanak a hatóságok.

            (The Bourne Legacy – hazai bemutató: 2012. szeptember)

Charlize Theron megszenved a művészetért

            Sosem volt még piros a szeme Charlize Theronnak, de a napokban ezt is megérte, ugyanis kötőhártya-gyulladást kapott a Hófehér és a vadász forgatásán. A klasszikus Grimm-mese új akció-fantasy feldolgozásában ő alakítja a gonosz mostohát, aki a cselekmény csúcspontján csatába indul fellázadt nevelt leánya (Kristen Stewart) ellen. Itt galoppírozta el magát az Oscar-díjas színésznő, mert az egyik harci jelenet előtt sárral kente be az arcát, hogy hitelesebbnek hasson az ádáz küzdelemben. A rögtönzött maszknak köszönhetően baktériumok jutottak a szemeibe, és jól begyulladt mindkettő. Azt nem tudni, hogy a színésznő megvárta-e, amíg elmúlik a gyulladás, vagy másnap vérben forgó szemekkel folytatta a forgatást.

            (Snow White and the Huntsman – hazai bemutató: 2012. május) 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr223744564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása