Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Warner mégsem készíti el az Elfquest képregény filmváltozatát

2012.01.25. 16:19 koimbra Szólj hozzá!

A Warner 2008-ban jelentette be, hogy megfilmesíti az 1978-ban kiadott Elfquest képregényt, akkor Rawson Thurber, a Kidobós rendezője látott neki a forgatókönyvnek és egyben ő vezényelte le volna a produkciót. Ám az eltelt négy év alatt nem igazán jött semmiféle hír a tervezet környékéről, a képregény társalkotója, Wendy Pini a Facebookon tette közzé, hogy a projekt jégre került.

"Négy évnyi bizonytalanság - és több, mint négy évnyi bátorításotok és biztatásaitok - után a Warner végre megszólalt. És ez a szó a következő volt: Nem. Tömör magyarázatuk szerint nem akarnak versenyre kelni a Hobbittal. Erre a lehetőségre - úgy ahogy még néhány másikra is - fel voltunk készülve."

A képregényben a Wolfriders elf/tünde törzs állt a középpontban, akik próbálják túlélni a megpróbáltatásokat a két holddal is rendelkező Föld-szerű bolygón. Kapcsolatba lépnek már törzsekkel, megfigyelik az emberek és a trollok népét.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr303774033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása