Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Brake előzetes

2012.01.26. 12:30 koimbra 4 komment

Stephen Dorff játssza a főszerepet a Brake thrillerben, az előzetese egy Fűrész (Saw) - Élve eltemetve (Buried) ötvözetet ígér. Első ránézésre úgy tűnik, hogy a játékidő nagy részében Dorff szenvedéseit követhetjük nyomon.

A színész egy titkosügynököt formál meg, akit elrabolnak és egy igen szűk helyen tartanak fogva. Kezében egy telefon, szeme előtt egy óra számol vissza. Fogva tartója minden lehetséges eszközzel próbálja megtörni a férfit, hogy kiszedje belőle a szükséges információt.

 Gabe Torres dirigálta a filmet, az úriember eddig a sorozatok világában járt-kélt, többek között a The Mystic Knights of Tir Na Nog, Courage és a Solved szériákat készítette. A Brake-ben a főleg B kategóriás alkotásokban feltűnő Tom Berenger és a Grace klinika (Grey's Anatomy) sorozatban látott Chyler Leigh is játszik.

Címkék: trailer thrillerelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr893841843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2012.01.27. 08:28:11

Ez a film nem keltette fel az érdeklődésemet, viszont a szövegben felfigyeltem egy "The mystic knights of Tir Na Nog" c. sorozatra... a kelták mindig is érdekeltek - ez a szériát ismeri valaki? Jó?

vrango 2012.01.27. 08:33:54

@vrango: Ja, bocs... belekukkantottam a YouTube-on - ez valami zs-kategóriás gyerekfantasy (mondjuk már a címből gondolhattam volna, mert jóízlésű ember számára a "mystic knights" és a "Tir Na Nog" eleve egymást kizáró fogalmak:P).

verhold 2012.01.28. 12:14:02

nem kötözködésképpen, tényleg... de a leányzó helyes neve Chyler Leigh (tény, hogy én is Cheryl-nak néztem sokáig :P ), és köze nincs a Vészhelyzethez, ellenben a Grace klinikában igen fontos (és eye-candy) karakter ;)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.01.28. 12:35:23

@verhold: Pedig még néztem is egy ideig a Grace klinikát, fogalmam sincs, miért írtam Vészhelyzetet:) Köszi, hogy szóltál.
süti beállítások módosítása