Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Carnahan bosszúvágya

2012.01.29. 19:43 koimbra Szólj hozzá!

Ismét elővették a fiók mélyéről a Bosszúvágy (Death Wish) remake-et. Ezúttal Joe Carnahant-t, a Szupercsapat (A-Team) és a The Grey alkotóját kérték fel arra, hogy írja és rendezze meg a filmet. Arról egyelőre nem esett szó, hogy ki léphetne Charles Bronson nyomdokaiba, de nem lenne meglepő, ha Liam Neeson kerülne képbe.

Az eredeti filmet 1974-ben mutatták be, Bronson felesége és lány brutális rablótámadás áldozata lesz, a nőt megölik, a lány pedig katatóniás állapotba kerül. Nem sokra rá Bronson fegyverhez jut, este New York utcáit járja arra várva, hogy feltűnjön néhány gazfickó, akiket a másvilágra küldene. A film sikeres lett és még négy folytatás is készült hozzá.

Öt évvel ezelőtt még úgy volt, hogy Sylvester Stallone főszereplésével készül el a remake, ebből azonban nem lett semmi. Később úgy hírlett, hogy Stallone egy másik Bronson-alkotásnak, A mestergyilkosnak készíti el az új változatát, de végül ebből kimaradt.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr713971562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása