Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Egy projekt, két film - Chastain és Edgerton a főszereplők

2012.02.03. 11:48 koimbra Szólj hozzá!

Ritkaságszámba mennek az olyan projektek, amiben több nézőpontból is elmesélnek egy történetet. Ned Benson arra vállalkozik, hogy a néző ezúttal teljes egészében nyomon kövesse két ember történetét.

A középpontban egy new york-i páros áll, a férfi egy éttermet üzemeltet, az asszony pedig visszamegy az egyetemre tanulni. Benson két filmet forgathat le, az egyik címe The Disappearance of Eleanor Rigby: His lesz, a másik pedig a The Disappearance of Eleanor Rigby: Hers címen fog futni. Az elsőben a férfivel, a következőben pedig a nővel megesett történéseket láthatjuk, azaz nem folytatások lesznek.  Joel Edgerton és Jessica Chastain alakítják a házaspárt és John Hurt is felbukkan.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr974058935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása