Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fernandez az Evil Dead főszereplője

2012.02.03. 12:03 koimbra 3 komment

Lily Collins ugyan otthagyta az Evil Dead remake-et, ám ez nem hátráltatta a dolgok menetét. Majd jön a helyére egy másik fiatal színésznő, hamarosan meglelik az utódját, mindenesetre leszerződtették Shiloh Fernandez, aki úgy tűnik, hogy Bruce Campbell nyomdokaiba léphez. Fernandezt többek között A lány és a farkasból (Red Riding Hood) és a Deadgirlből ismerhetjük.

A remake-et Fede Alvarez dirigálhatja, ő eddig rövidfilmeket készített, a legutóbbi Panic Attackkal sikerült elérnie, hogy felfigyeljenek rá. Alvarez írta a forgatókönyvet Rodo Sayagues-zel, amit Diablo Cody pofozhatott ki.

A filmben öt barát a vadonban egy faházikóban húzza meg magát, majd rálelnek a Holtak Könyvére. Kár volt a kezükbe venni, mivel démoni erőket szabadítanak a fejükre.

Update: Időközben kiderült, hogy Jane Levy is játszani fog benne.

Címkék: remake miújság evil dead

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr514058974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bodyfiú 2012.02.04. 11:29:13

látatlanban merem állítani, hogy ez egy hulladék lesz...

VVega · https://debugme.eu/ 2012.02.04. 12:21:09

Ez az a film, ami 95% hogy borzasztó bukás lesz. Az eredeti részek legnagyobb előnye Campbell mellett a mai technikával utánozhatatlanul valósághű és undorító trükkrengeteg. A cgi-n csak röhögni fogunk és nem a jó értelemben.
süti beállítások módosítása