Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stone az Attachment erotikus thrillerben

2012.02.03. 10:29 koimbra 1 komment

Sharon Stone az Elemi ösztönnel (Basic Instinct) a sztárok és a szexszimbólumok közé katapultálta magát, de a siker nem tartott sokáig. A Sliver egy gyengébb erotikus thriller volt, A specialista (The Specialist) pedig egy unalmas akciófilm, amit Stallone&Stone közös zuhanyjelenetével adtak el. A Casinoért (érthetetlen módon) Oscarra jelölték, de ezt követően csak gyenge produkciókban volt látható, az Elemi ösztön folytatását csak ő erőltette, ebben látva a kiutat, de a második rész csúfos bukta volt.

Az 54 éves színésznő tovább próbálkozik, leszerződött az Attachment erotikus thrillerre, amelynek forgatókönyvét Christopher Denham szállította le. Tony Kaye kezébe adták a gyeplőt, az úriember legismertebb filmje az Amerikai história X (American History X).

Stone karaktere egy házas asszony, egyéjszakás kalandba keveredik egy diákkal. A srác azonban nem tűnik el az életéből, randizgatni kezd lányával és egyre inkább beleüti az orrát a család dolgaiba

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr864057873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2012.02.04. 12:25:14

A sztori kreatív alkotói munkájába részben a színésznek is bele kell szólnia, ha nem akar kiszolgáltatottá válni.
süti beállítások módosítása