Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy-két Pókember kép

2012.02.04. 19:47 koimbra 6 komment

A Columbia frissítette a Csodálatos Pókember (The Amazing Spider-Man) honlapját, néhány háttérkép mellé Peter Parker szüleinek és nagyszüleinek az "adatlapja" is kikerült.

Parker visszahúzódó gimis, akit szülei nagybácsikájára és nagynénjére hagytak. Mint minden tini ő is próbálja megtalálni önmagát s közben udvarol szerelmének, Gwen Stacynek. A srác egy rejtélyes aktatáskára bukkan, ami régen apjáé volt. Megpróbál rájönni, hogy szülei miért léptek le, a szálak az Oscorphoz vezetnek, azon belül is Dr. Curt Connorshoz, apja egykori munkatársához, Pókemberként többször összecsap Connors alteregojával, a Gyíkkal, e közben próbálgatja újonnan szerzett erejét és rájön, hogy a hatalom mekkora felelősséggel jár.

Címkék: képben pókember reboot képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr264066334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gisss 2012.02.04. 20:44:59

Kéne már egy normális trailer, mert ezek a semmilyen matrica képek meg poszterek hogy úgy mondjam...semmilyenek.

A nép fia 2012.02.04. 21:15:33

Ebben a filmben Emma fog érni valamit. Csak a két szép szeméért nézem meg! :)

choler 2012.02.05. 08:19:44

Hát eddig nem tett rám mély benyomást egyik poszter, kép se. A mostaniak alapján kezdem azt hinni h ez valami spiderman-twilight crossover lesz.

L'Angelus 2012.02.05. 09:38:35

Tekintve, hogy Garfield már jócskán benne van a huszas éveiben, célszerű lenne, ha a folytatás minimum 5 évvel később játszódna, mint az első rész.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.02.05. 11:21:52

Mivel a szkeptikusságom A tetovált lánynál is alaptalannak bizonyult, inkább nem írom le még egyszer, hogy szerintem milyen szar lesz ez a film, mert lehet, hogy jó lesz. Bár aakkor is faszság néhány év után remaket készíteni. Mindenesetre Garfield és Stone, de főleg előbbi elég sok aggodalomra ad okot.
süti beállítások módosítása