Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Foy és King a Warren Files-ban

2012.02.07. 15:03 koimbra Szólj hozzá!

McKenzie Foy és Joey King fellépdelt a New Line új horrorfilmjének a fedélzetre. The Conjuring címen futott a produkció, de mostanra átkeresztelték The Warren Files-re. Vera Farmiga, Patrick Wilson, Lilli Taylor és Ron Livingstone már leszerződött a produkcióra.

Chad és Carey Hayes forgatókönyve megtörtént eset alapszik, a 70-es években egy rhode island-i parasztházikóban éldegélt a Perron család, kiderül, hogy az "ingatlan" kísértetjárta. Ide érkezik a Warren házaspár, akik furcsa, misztikus eseteket vizsgálnak, amolyan paranormális nyomozók.

Farmiga és Wilson alakítják Warrenéket, Taylor és Livingstone pedig a Perron házaspárt formálják meg, gyerekeiket Foy és King játsszák. James Wan dirigálja a filmet.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr504075352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása