Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

De Palma remake-et készít a Las Vegasi zsaruból

2012.02.08. 20:34 koimbra 1 komment

Brian De Palma jó ideje nem hallatott magáról, utoljára 2007-ben tette le az asztalra a Cenzúrázatlanul: Háború másképp (Redacted) filmet, amit alig látott valaki, előtte egy évvel a Fekete Dáliát (Black Dahlia) krimit küldte a mozikba. Ugyan az asztalán már ott található a Passion forgatókönyve, de újabb projekt landolt irodájában, méghozzá egy remake. Az 1986-os Burt Reynolds nevével fémjelzett Las Vegasi zsaru-t (Heat) forgathatja újra, Reynolds cipőjébe Jason Statham léphet.

A forgatókönyvet William Goldman szállítja le, ő írta a film alapjául szolgáló regényt és a 86-os verzió szkriptjét is. Ám Goldman nagyon nem volt megelégedve a végeredménnyel, többek között Reynolds teljesítménye sem tetszett neki.

Las Vegasban játszódik a cselekmény, egy Nick Escalante nevezetű fickót követhetünk nyomon, aki testőrként dolgozik, de szerencsejáték függősége miatt pénzét gyorsan elherdálja és az sem tesz jót karrierjének, hogy elnáspágolja a helyi keresztapa fiacskáját.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr124079704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Rorschach_ 2012.02.08. 22:06:50

Az eredeti gyerekkorom egyik kedvence volt, kíváncsi leszek, mi sül ki belőle.
süti beállítások módosítása