Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Jedik, Kevin és Tolsztoj

2012.02.09. 20:40 koimbra Szólj hozzá!

Ma a következő filmek kerültek a mozikba

Star Wars I. rész: Baljós árnyak (Star Wars: Episode I - The Phantom Menace): George Lucas újra a mozikba küldte a Csillagok háborúja első részét, ezúttal 3D-ben tekinthető meg a nagy kaland.

 

Hadak útján (War Horse): Steven Spielberg háborús drámájában egy lovat követhetünk nyomon, aki a háború forgatagában többször gazdát cserél. E közben a ló régi tulajdonosa, egy farmersrác katonának áll, hogy meglelje a pacit.

 

The Vow (Fogadom): Channing Tatum és Rachel McAdams játsszák a főszerepet a romantikus filmben, egy házaspárt alakítanak. Egy baleset miatt a nő elveszíti emlékezetét, így a férfinek újra meg kell hódítania a szívét.

 

Beszélnünk kell Kevinről (We Need To Talk About Kevin): Eve úgy dönt, hogy terhessége miatt feladja karrierjét, fiával azonban nem alakul simán a viszonya. Lynne Ramsay rendezésében Tilda Swinton játssza a főszerepet.


Aztán vége mindennek (The Last Station): 2009-es dráma Christopher Plummer, Helen Mirren, James McAvoy főszereplésével. Plummer alakítja Tolsztojt, az orosz irodalom egyik legnagyobb alakját.

 

A szerelem művészete (L'art d'aimer): Francia vígjáték, Emmanuel Mouret alkotása több pár kapcsolatát boncolgatja.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr424085429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása