Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Manderley-ház asszonya új köntösben

2012.02.10. 12:07 koimbra Szólj hozzá!

Alfred Hitchcock 1940-ben mutatta be A Manderley-ház asszonya (Rebecca) krimi-thrillert, amely Daphne Du Maurier regénye alapján készült. A filmet 11 Oscarra jelölték, ebből kettőt haza is vitt, a rendező ezúttal is üres kézzel távozhatott.  DreamWorks úgy gondolta, hogy itt a ideje egy remake-re. A forgatókönyvet Steven Knight, az Eastern Promises írója vette kezelésbe.

Az eredeti film tartalma:  A néhány hónapja megözvegyült Max de Winter, angol földbirtokos valamelyik útja során egy szállodában megismerkedik egy vonzó hölggyel, akit azonnal feleségül vesz. Az új asszonynak azonban nem csak azzal kell szembenéznie, hogy a férfi még nem dolgozta fel imádott első felesége halálát, hanem azzal is, hogy új otthonának, a Manderley-kastélynak személyzete meg van győződve róla: Max de Winter ölte meg első feleségét, hogy új szerelmét a kastélyba hozhassa. (port.hu)

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr64089918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása