Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön A helyőrség harmadik része

2012.02.10. 17:10 koimbra 2 komment

2008-ban mutatták be A helyőrség (The Outpost) angol horrort, amelyben Ray Stevenson és rettenthetetlen csapata Kelet-Európában hajtana végre egy elsőre veszélytelennek tűnő feladatot. Egy régi náci bunker környéke azonban csúnya meglepetéseket tartogat számukra. A folytatást 2009-ben jelentették be, úgy volt, hogy 2010-re kész lesz, majd 2011-ben sem futott be. A jó hír az, hogy a produkció dobozban várja, hogy bemutathassák és...jön a harmadik rész.

Április elején látnak hozzá az Outpost: Rise of the Spetsnaz címre keresztelt film forgatásához. Steve Barker, az első két felvonás rendezője helyett más vezényelheti le a horrort, Kieran Parker, a franchise producere osztogathatja az utasításokat a kamera mögül. Az egyik főszereplő James Thompson lesz, aki Colossus néven kiosztott jó pár pofont az MMA meccseken. Bryan Larkin szintén a fedélzeten tartózkodik, egy orosz katonát alakíthat.

A történet szerint kőkemény bunyókat fogunk látni,  ami biztos, hogy lesznek benne ketrecharcok, ahol az orosz különleges erők tagjai küzdenek meg náci zombikkal.

Címkék: miújság outpost

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr724090638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.02.11. 21:18:02

Az első rész is b-szintű volt, elég gagyik lesznek szerintem...
süti beállítások módosítása