Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alakul a következő Hófehérkés film

2012.02.11. 13:26 koimbra 1 komment

Hófehérke igen népszerű manapság Hollywood környékén. Pár éve három tervezet is kezdett testet ölteni, az Hófehér a vadász (Snow White and The Huntsman), illetve a Mirror Mirror nagyobb sebességre kapcsolat és alaposan lehagyták a Disney égisze alatt formálódó projektet.

Nem sietnek a filmmel, mondhatni csigalassúságban halad előre a The Order of the Seven (korábban Snow and the Seven) szekere. Michael Chabon írta a forgatókönyvet, a rendezést először Yuan Wo-ping, majd Francis Lawrence vállalta el.

Saoirse Ronan személyében meglelték a főszereplőt. Talán akkor adnak egy hatalmas lökést a produkciónak, ha az idei két Hófehérkés adaptáció korrekt eredményeket produkált a kasszáknál. A törpék itt harcművészek lesznek, japán, kínai és orosz színészeket szerződtetnek le, mindegyikük más-más harcmodorral fognak rendelkezni.

A történet Hong Kongban játszódik a 19 században, Ronan egy gonosz királynő által üldözött angol nőt játszik, néhány rettenthetetlen törvényenkívüli harcos siet a segítségére.

Címkék: miújság hófehérke

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr344093610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.02.11. 13:59:02

Sok lesz már Hófehérkéből.
süti beállítások módosítása