Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Poszter Harlin túlélő havas-jeges thrilleréhez

2012.02.14. 19:35 koimbra 8 komment

Renny Harlin egy misztikus filmet fog dirigálni, ami 1959-ben játszódik az Uralban, ekkortájt kilenc síelő rejtélyes körülmények között tűnt el. Testüket később megtalálták, de nem volt rajtuk ruha és felszerelésüknek is nyoma veszett.

Ki is jött gyorsan az első alábbi poszter, de kiderült, hogy nem 59-ben fog játszódni a történet, hanem a jelenben és nem síelőkre fog fókuszálni a sztori, hanem néhány tanulóra, akik egy rejtélyes esetet akarnak kivizsgálni. A Djatlov-i incidens ez a bizonyos titokzatos ügy. Esetleg köze van idegen lényekhez?

A plakáton kiemelik, hogy a Még drágább az életed (Die Hard 2) és a Függő játszma (Cliffhanger) rendezőjétől. Az nem égő, hogy egy direktor esetében több, mint egy évtizedes művekre hivatkoznak?


Címkék: poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr744105268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M-V-B 2012.02.14. 22:12:25

Üdv!

A plakáton szerepel a következő szöveg:
Based on ... the Dyatlov Pass Incident

Ez viszont pont az a sztori, amire az első bekezdésben utaltál (1959, Ural, eltűnt sielők).
A történet pont pár hónapja volt téma a Konteóblogon, egész pontosan ezen a címen:

konteo.freeblog.hu/files/Lost_In_Space/a-djatlov-incidens.html

Elég érdekes téma, arra mondjuk kíváncsi vagyok, a filmben mivel magyarázzák a rejtélyes eseményeket.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.02.14. 22:22:05

@MarcoVB: Hali, köszi. Most vetettem egy pillantást arra az oldalra ahonnan vettem, ott is átírták. Ugyanaz a film, de nem 59-ben játszódik és egy csapat diák fog állni a középpontban.
A konteo blog pedig érdekes,mint mindig.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2012.02.14. 22:39:03

Meglepődnék, ha nem ez a bizonyos 59-es eset lenne az, aminek a szereplők utána akarnak járni, csak aztán velük is szépen megtörténik mindaz, ami anno megesett.
(History always repeats itself)
btw ennek a sztorinak az olvasása is elég volt ahhoz, hogy megfagyjon az ereimben a vér, szóval nagyon várom, hogy mit hoznak ki belőle filmen

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2012.02.14. 22:43:07

Még valami: "Another group of hikers (about 50 kilometers south of the incident) reported that they saw strange orange spheres in the night sky to the north (likely in the direction of Kholat Syakhl) on the night of the incident" (wikipédia)
Most pedig tessék még egyszer ránézni a poszterre ;)

vrango 2012.02.15. 07:41:04

@danialves: Ja, igen, akkor ufós lesz:)

vrango 2012.02.15. 07:43:01

Amúgy meg legalább ilyen ciki lehetett az Őrület határán promóciója során azt írni a plakátra, Terence Malick neve fölé, hogy a "Sivár vidékék a Mennyei napok rendezőjétől"...

vrango 2012.02.15. 08:44:21

Közben elolvastam a konteós bejegyzést - nagyon érdekes!
Én régen szerfölött kedveltem az ilyen megoldatlan, rejtélyes ügyeket - ma már nem annyira, de ez azért így is izgalmas olvasmány.
A filmre visszatérve viszont attól tartok, hogy az eredeti események "modernizálásával" elmennek valami higított X-aktás irányba, ami szomorú, legalábbis egy ilyen "jó" alapanyag esetében mindenképpen...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.02.15. 10:16:25

@vrango: Harlint meg Malickot ne hasonlítsuk már össze. Harlin azért csinált filmet a Függő játszma óta és hát...na jó, a cápás filmje jó volt:)
süti beállítások módosítása