Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Thornton követekző rendezésére készül

2012.02.14. 14:32 koimbra 1 komment

Billy Bob Thornton olykor beáll a kamera mögé, elsőként a Pengeélen (Sling Blade) drámát készítette el, ami nem teljesített rosszul a kasszáknál. Négy évre rá már egy buktával, a Vad lovakkal (All the Pretty Horses) jelentkezett, 2001-ben A papa és ők (Daddy and Them) vígjátékot tette le az asztalra, ez sok helyen csak DVD-n jelent meg. Idén a Jayne Mansfield's Car-t prezentálja, de máris a következő rendezői munkájának szenteli figyelmét.

Az And Then We Drove címre keresztelt produkció történetét még nem hozták nyilvánosságra, csak annyi ismeretes, hogy egy fickó autókázása során felvesz egy csajt, majd azt követhetjük nyomon, hogy a továbbiakban mi történik velük. Thornton saját élményei alapján írta a forgatókönyvet, állítólag a színész-rendező  az Angelina Jolive-val eltöltött évekből merített ihletett.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr894104620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boyzndahood 2012.02.14. 17:27:02

"egy fickó autókázása során felvesz egy csajt, majd azt követhetjük nyomon, hogy a továbbiakban mi történik velük. Thornton saját élményei alapján írta a forgatókönyvet, állítólag a színész-rendező az Angelina Jolive-val eltöltött évekből merített ihletett."
Ergo Joliet is az út széléről szedte föl? Ahh most már értem...
/sarcasm off
süti beállítások módosítása