Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tony Scott akciófilmje Vince Vaughnnal

2012.02.15. 22:25 koimbra 2 komment

Tony Scott az utóbbi időben nem túl szerencsés, nagy reménységű projekteket bíznak rá, amelyek aztán nem robbannak akkorát, mint ahogy azt elvárták volna tőle. A rendező következő filmje a Lucky Strike lesz, ami nem a cigerettamárkát állítja a középpontba, hanem egy lövöldözésekben és üldözésekben gazdag alkotás lesz, amit Scott-tól már megszokhattunk. Pedig asztalán szépen sorakoztak a tervezetek, a Narco Sub thriller, a Vad banda és a Warriors remake és még John Grisham Csapdában regényét is ő vezényelhetné le. Ezekre tovább kell várni.

A 80 millió dolláros büdzséjű Lucky Strike-ban Vince Vaughn játssza a főszerepet. Egy DEA ügynök és egy drogfutár szövetkezik, hogy leszámoljanak egy kartellel. A forgatás késő nyáron vagy kora ősszel veszi kezdetét. Talán addig valahogy még Denzel Washingtont is sikerülhet megszerezni a filmhez.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr954115646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.02.15. 23:05:29

Vince Vaughn fog akciózni? Nah ne már... :/

mereszet 2012.02.16. 01:26:02

Egy vígjáték "sztár" mit csinál itt? :P
süti beállítások módosítása