Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Utódik, Szörnyeteg és Védhetetlen

2012.02.16. 12:55 koimbra Szólj hozzá!

Hat film érkezett a mozikba, van itt dráma, akció és egy régi animációs film 3D-s változata.

Védhetetlen (Safe House): Egy kezdő CIA ügynöknek egy szökevényre kellene vigyáznia, de a rejtekhelyen rajtaütnek. Ryan Reynolds és Denzel Washington játsszák a főszerepet Daniel Espionsa rendezésében.

 

Egy hét Marilynnel (One Week With Marilyn): Colin Clarke memoárján alapszik a film, ő Laurence Olivier asszisztese volt és azt a feladatot kapta, hogy álljon mindenben a Londonba érkező színésznő szolgálatára.

 

Utódok (The Descendants): George Clooney játssza a főszerepet Alexander Payne rendezésében. Miután felesége balesetet szenved és kómába esik a férfi fogja lányait és megkeresi neje szeretőjét.

 

A Szépség és a Szörnyeteg 3D (Beauty and the Beast 3D): A klasszikus Disney animációs film ezúttal 3D-ben tárul a nézők szeme elé.

 

Üvöltő szelek (Wuthering Heights): Emily Brontë  regényéből Andrea Arnold forgatott filmet, A nemes Earnshaw család befogad egy utcagyereket, aki barátságot köt az egyik lánnyal, később egymásba szeretnek.

 

Isztambul: Török Ferenc alkotása. Katalint 30 év után elhagyja férje, lelkileg kikészül, kórházba kerül. Családja színjátékot sejt és nem is törődnek vele. A nő megszökik a kórházból és Iszambul felé veszi az irányt.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1004119083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása