Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jeff Renfroe rendezheti a The Colony sci-fit

2012.02.16. 10:57 koimbra Szólj hozzá!

2010-ben hallhattunk a The Colony sci-firől, akkor úgy volt, hogy Patrick Tatopoulos, az Underworld harmadik részének a rendezője vezényelheti le a filmet. Azonban Tatopoulos már nem tartózkodik a projekt környékén, sőt úgy látszik, hogy azon tervezetek környékéről is elzavarták, ahol ő melegíthette a rendezői széket.

Mindenesetre a sci-fit másra bízták, Jeff Renfroe dirigálhat a forgatáson. Az úriember a Paranoia 1.0 (One Point O) horrort és a Civic Duty akciót készítette el, illetve az Anvil! The Story of Anvil vágója volt.

Az új jégkorszak beköszöntével a túlélők a föld alatt találnak menedéket, ám Laurence Fishburne-nek és Kevin Zegersnek nem csak a zord időjárás miatt kell aggódnia. Kannibál hordák veszélyeztetik amúgy sem nyugodt életüket. (Fishburne így is jó húsban van.)


Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr94118648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása