Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megfilmesítik az I Killed Adolf Hitler képregényt

2012.02.16. 10:29 koimbra 3 komment

A Studio Eight megszerezte a norvég képregényíró, Jason egyik művét, az I Killed Adolf Hitlert. Ebben egy bérgyilkost visszaküldenek 1939-ba, a feladata az, hogy megölje Führert. Ám az akció kudarcot vall és úgy alakul, hogy a Führer a jövőben köt ki.

D.C. Walkerre bízták a forgatókönyvet, de ezen túlmenően nem csepegtettek túl sok infot a projektről. A képregényben emberszerű két lában mászkáló állatok a szereplők, nem tudni, hogy a stúdió ragaszkodik-e ehhez vagy inkább csak az ötletet tartja meg az alapanyagból. Ezen kívül még az is benne van a pakliban, hogy animációs filmként készül el a tervezet.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr44118405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mutant · http://universal.blog.hu 2012.02.16. 18:01:51

Ez régi téma nagyon... Úgy értem, nem ez az első történet, amelyben visszautazik valaki, hogy megölje Hitlert.

vrango 2012.02.17. 07:54:19

Meg az se túl eredeti, hogy állatos képregényként adnak elő valamilyen II.VH-s parafrázist (lásd: en.wikipedia.org/wiki/Maus).
süti beállítások módosítása