Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fassbender egy mitológiai hőst szeretne eljátszani.

2012.02.18. 19:46 koimbra 1 komment

Michael Fassbender és a Közellenségek írója Ronan Benett beleásta magát az ír mitológiába és találtak egy alakot, akiről talán még soha nem készült film. Kuhulin   ír mitológiai alak, a leghíresebb ír mondahős, az ulsteri ciklus néven ismert legendakör központi szereplője, és a Táin Bó Cuailnge című eposz főhőse. (Bővebben a wikipedián)

Fassbender szeretné eljátszani a főszereplőt, Kuhulint, aki állítólag emberfeletti erővel jelentkezett, egyszer egymaga tartott vissza egy egész sereget. A cselekmény Észak-Írországban játszódna a 8. században. Konhobár király és törzse állna a középpontban, egy másik törzzsel való konfliktus is helyet kapna a sztoriban.

Fassbender asztala rogyásig van forgatókönyvekkel, tele van ajánlatokkal, tehát van ideje arra, hogy a lehető legjobb formába rázza a történetet.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr784130961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2012.02.19. 21:44:49

Na, végre!
A kelta mitológia tele van érdekes alakokkal, momentumokkal - én nagyon helyeslem, hogy végre őket is "megfilmesítik"!
Csak nehogy valami Xena, vagy Wrath of Titans-szerű kommersz vackot kapjunk:(

Kuhulinnál jobb kezdést meg én sem tudnék elképzelni:)
süti beállítások módosítása