Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bloom és Hounsou a Zuluban

2012.02.20. 20:29 koimbra Szólj hozzá!

Jerome Salle az Anthony Zimmer és a Largo Winch rendezője marad a thrillernél, nyáron láthat hozzá a Zulu forgatásához. A film Caryl Férey regényén alapszik, a történet középpontjában két cape town-i zsaru áll, akiket egy gyilkossághoz hívnak ki. Az áldozat egy rögbijátékos 18 éves lánya.

Orlando Bloom és Djimon Hounsou írhatta alá a szerződést, ők alakíthatják a zsarukat. Hounsou játszhatta volna a Paradise Lost egyik főszerepét, de az akció-fantasy költségvetési okok miatt jégre került, így most teljesen ráér.  Bloomnak pedig nem kell aggódnia amiatt, hogy esetleg A három testőr folytatásához hívnák, azonban a Cities munkálatai is mostanában lendülnek be, de feltehetőleg azzal végeznek nyárra.

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr414149635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása