Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A vér és méz földje nyereményjáték

2012.02.21. 22:37 koimbra 1 komment

Páros belépőt nyerhettek A vér és méz földje filmre.  A jegyeket március 1 és 29 között hétfőtől csütörtökig a Cinema City Allee, az Aréna, a Mammut és a Mom mozikban válthatjátok be.

Az alábbi kérdésre február 26 éjfélig küldjétek el a helyes választ, a nyerteseket 27-én értesítem.

- Ki rendezte a filmet?

A vér és méz földje a délszláv háború idején játszódik, amely kettészakította a Balkán-régiót az 1990-es években. A történet Danijelről (Goran Kostic) és Ajláról (Zana Marjanovic), a két bosnyák fiatalról szól, akik a brutális etnikai konfliktus két szembenálló oldaláról származnak. Danijel, a boszniai szerb rendőr és Ajla, a boszniai muszlim művész már együtt voltak a háború előtt, ám kapcsolatukat végérvényesen megváltoztatta az országszerte terjedő erőszak. Hónapokkal később Danijel már apja, Nebojsa Vukojevich tábornok (Rade Serbedzija) alatt szolgál katonai tisztként a szerb hadseregben. A két szerelmes akkor találkozik újra, mikor Ajlát a Danijel parancsára cselekvő katonák elragadják abból a házból, melyben eddig nővérével, Lejlával (Vanessa Glodjo) és annak kisgyermekével lakott. Ahogy a háború rátelepszik a fiatalok életére, úgy változik meg a kapcsolatuk, motivációik és egymáshoz való viszonyuk homályossá, állampolgári hűségük pedig bizonytalanná válik. A vér és méz földje azt a hihetetlen érzelmi, morális és fizikai kárt mutatja be érzékletesen, melyet az értelmetlen háború okoz a benne részt venni kényszerülő emberek életében. A film honlapja erre található: http://forumhungary.hu/averesmezfoldje/

Címkék: nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr754162460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.02.21. 22:39:54

A fejléc alatt a Kapcsolatnál érhető el az e-mail cím, esetleg a nevemre kattintva is meg lehet oldani az üzenet küldést.
süti beállítások módosítása