Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Aladeen tábornok válaszol az Akadémiának

2012.02.24. 15:54 koimbra 3 komment

Sacha Baron Cohen idén A diktátor vígjátékkal érkezik a mozikba, a színész pedig minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy népszerűsítse a produkciót. Az Akadémia persze nem nagyon szeretné, ha Cohen az Oscar-díjátadón népszerűsítene egy Szaddam Husszeinhez hasonló figurát, még akkor sem, ha csak egy karikatúráról, vicces karakterről van szó. A szervezők jelezték, hogy Cohen csak akkor vehet részt a ceremónián, ha nem Aladeen tábornokként vonul végig a vörös szőnyegen.

A wadiya-i köztársaság honlapján egy rövid közleményt tettek közzé, miszerint az Admirális Generális hamarosan beszédet fog tartani, mivel a Cionista Akadémia kitiltotta az Oscar díjátadóról. Ekkor már lehetett sejteni, hogy Cohen bizony nem fog megjelenni a közelgő show-n. De legalább elérte, hogy milliók kapják fel a fejüket a hírre, jó kis reklám.

És íme a beszéd, Wadiya vezetője megemlíti, hogy az Akadémia gyakorlatilag a szólásszabadságot döngöli földbe és figyelmeztet, hogy súlyos következményei lesznek, ha a szankciókat nem oldja fel. Mellesleg úgy tervezi, hogy részt fog venni  Brett Ratner buliján, ami az átadó után lesz.

Update: Aladeen tábornok győzelmet aratott, az Akadémia meghátrált és elküldte a jegyeket.

A film előzetese

Címkék: miújság the dictator

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr994192488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jerry Garcia 2012.02.24. 21:20:36

Én jókat röhögök ezen a formán, bírom a hülyeségeit. :)

karbalán 2012.02.25. 02:49:18

Mégis megengedik neki, hogy elmenjen. :D
süti beállítások módosítása