Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Elővételben rekordmennyiségű jegy kelt el Az éhezők viadalára

2012.02.24. 16:43 koimbra 1 komment

A Lionsgate eleve  franchise-ként gondolt Az éhezők viadalára, amikor beszerezték a regénysorozat jogait. Meg sem várva az első felvonás bevételét kitűzték a folytatás bemutatóját. Előre isznak a medve bőrére és mint kiderült: joggal.

A film március 23-án kerül az amerikai mozikba, a Fandango oldal jelentése szerint a produkcióra hatalmas az érdeklődés. Szerdán kezdték árusítani elővételben a jegyeket és máris több száz előadásra eladták az összes belépőt. Az éhezők viadala máris rekordot állított film, a Napfogyatkozás tartotta az eddigi csúcsot, az Alkonyat franchise harmadik része állt az élen az első nap elővételben eladott jegyek tekintetében.

A Fandango persze örvendezett, 12 éves történelme során nem volt ekkora forgalmuk. Azért is tartják lenyűgözőnek, mert egy márciusi premierről és még csak nem is folytatásról van szó.

 

Címkék: miújság könyvből film hunger games

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr684192849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2012.02.25. 09:43:52

remélem hogy nem étkezési jegy...:-))
süti beállítások módosítása