Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

InterCom hírlevél

2012.02.24. 11:15 koimbra 1 komment

Nagy az utazás!

Az Utazás a rejtélyes szigetre (Journey to the Mysterious Island, hazai bemutató: február 23.) az év egyik legsikeresebb családi kalandfilmje. Az USA-n kívüli piacok egyesített sikerlistáján már a múlt héten megszerezte az első helyet, és ezen a héten sem engedte, hogy versenytársai kiszorítsák. 43 országban immár több mint 130 millió dollárért váltottak rá mozijegyet: vagyis csupán néhány nap van hátra, míg felül nem kerekedik a szintén nagyon nagy sikerű első részen, az Utazás a Föld középpontja felé-n.
A  3D látványon, a gigászi sárkánygyíkokon, tengeralatti harcon, aranyhegyen és óriásdarazsak meglovagolásán meg a szereplőgárdán, Dwayne Johnson-on és Michael Caine-en kívül a filmnek van még egy különlegessége: itt látható utoljára hosszú hajjal a film egyik ifjú sztárja, a HSM-filmekben világhírűvé vált Vanessa Hudgens. Az ifjú színésznő egy új filmszerep kedvéért mondott le a védjegyévé vált hullámos fürtökről, de már megszokta a sportosabb frizurát.
– Nekem is nagyon hiányzik a hajam – nyilatkozta Hudgens, aki az Utazás-ban rettenthetetlen kalandort alakít. – De már egészen belenyugodtam a változásba. Sőt, azt hiszem, egy ideig nem is növesztem vissza a régi frizurámat. Élvezem, hogy végre nem látszom annyira kislányosnak.
IC Press

Készül a harmadik!

Van két nagy gyereke, és a világ a lába előtt hever. Reese Witherspoon kétgyerekes, dolgozó anya, de egy mozinéző sem hitetlenkedik, amikor új filmjében a Kémes hármas-ban (This Means War, hazai bemutató: február 23.) azt játssza, hogy két sármos titkosügynök is halálosan szerelmes belé.
Reese igyekszik jó anya lenni. Bár a nemzetközi filmvilág egyik legnagyobb sztárja, a 12 éves Ava és a 8 éves Deacon mindig előnyt élvez a munkához képest. És úgy érzi, még többet is bírna. A 35 éves bombázó már egy éve új férje, a színészügynök Jim Toth oldalán él, és most azt nyilatkozta újságíróknak: mindketten készen állnak rá, hogy az új szerelemnek új gyümölcse legyen.
– Boldog lennék, ha új gyerekem születne – nyilatkozta Reese. – Jól érzem magam, jó helyen vagyok az életben. Jöhet a harmadik gyerek!
A Kémes hármas főszereplője már csak azért is vágyik az új babára, mert a Ryan Phillippe-től született két csemetéi már szinte kamaszok.
– Ha például énekelek vagy táncolok a konyhánkban, azt nevetségesnek és cikinek érzik – mondta. – A Kémes hármas-ban is van egy ilyen jelenetem, de ezt a filmet egyelőre nem szeretném megmutatni nekik. Ahhoz túl sokat látszom benne fehérneműben, és néha Chris Pine, néha meg Tom Hardy ölelget közben.
IC Press

Szambázó sötét zsaruk

Nem könnyű a sötét zsaruk élete. J és az ifjú K ügynököt (vagyis Will Smith-t és Josh Brolin-t) Rio de Janeiróba szólította a kötelesség, hogy a karneválon, szambatáncosok karéjában üdvözölje rajongóit és mindazokat, akiket lelkesít a hír: a Sötét zsaruk harmadszor is visszatérnek (Man in Black III, hazai bemutató: május).
Tommy Lee Jones nem tartott a két színésszel, így a legtöbb újságírói kérdés arra vonatkozott, hogy ő vajon miért maradt ki az utazásból. Will Smith sietett mindenkit megnyugtatni: régi társa, az öreg, morcos, de nagyon kemény K ügynök szerepét ismét Tommy Lee Jones alakítja majd. De a 3D-s 3. történetének alapja egy bátor időugrás: ő egy intergalaktikus konspiráció nyomában járva kénytelen visszautazni abba az évbe, amikor K még csak 29 éves: és ezt a fiatal K-t az egyébként 43 éves Brolin kelti majd életre.
A sötét zsaruk Rióban azért a vidámabb oldalukról is megmutatkoztak: úgy látszik, néhány szamba táncos lány még a legharcedzettebb ufóvadászt is mosolyra készteti.
IC Press

Vissza az űrbe

Az idei év A nyolcadik utas: a Halál bemutatójának harmincharmadik és a Szárnyas fejvadász moziba kerülésének harmincadik évfordulója. A két stílusalapító film rendezője, Ridley Scott különleges módon ünnepli az évfordulót: visszatér az űrbe: hosszú szünet és néhány klasszikussá vált, más műfajú film (a Thelma és Louise-től a Gladiátor-ig ) után újra sci-fit rendez. Ez pályája 22. filmje. A Prometheus (Prometheus) stúdiókban és izlandi gleccsereken készült, és az interneten keringő pletykák szerint A nyolcadik utas: a Halál előzményfilmje.
– Amikor az első Alien-filmet és a Szárnyas fejvadász-t készítettem, úgy gondoltam, hogy a közeli jövőben a világ hatalmas cégek tulajdona lesz – fedett fel egy kicsit a kártyáiból az egyébként titkolózó rendező. – Ezért szerepel a Szárnyas fejvadász-ban a Tyrell Corporation és A nyolcadik utasban a Wayland-Yutani nevű vállalat. Ők küldik fel a Nostromo nevű űrhajót. A Prometheus-ban lesz egy vállalkozó cégtulajdonos, akit Guy Pearce játszik, és úgy hívják: Peter Wayland. Ennyi a kapcsolat a két film között, és semmi több. A Prometheus új film, új világ, és új ötletekkel van tele. Meg persze: új szörnyekkel is.
IC Press
 

Címkék: hírlevél miújság intercom

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr904191697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cucuminator 2012.02.24. 15:03:43

Ezeknek a posztoknak mi értelmük van? Olyan tényeket közölnek újdonságként amit már rég tudunk. Egyébként szerintem elég gáz, hogy a Rejtélyes szigetet ezzel reklámozzák: " év egyik legsikeresebb családi kalandfilmje". Ez azért februárban nem nagy szám... A másik meg, hogy ki nem szarja le milyen a csaj haja... Nekem egy filmet ne azzal adjanak el, hogy mennyi ember fizetett érte, mivel szerintem a minőség és a bevétel nincs egyenes arányosságban. Legalább fizettek a reklámért?
süti beállítások módosítása