Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kinnamannak ajánlották fel a Robotszaru főszerepét

2012.02.24. 20:25 koimbra Szólj hozzá!

Úgy néz ki, hogy elkelt a Robotzsaru reboot főszerepe. Hallhattunk jó néhány nevet Keanu Reeves-től kezdve Russell Crowe-ig, de a stúdió Joel Kinnaman orra alá tolta be a szerződést. A színész egyelőre még nem írta alá a szerződést, de erre valószínűleg hamarosan sor kerül. Kinnaman játszott az Instant dohányban (Snabba Cash) és felbukkant a Killing sorozatban is.

Az MGM-nél először Darren Aronofsky dolgozott a Robotzsarun, David Selffel közösen írták a forgatókönyvet. Nem sokkal később a stúdiónak súlyos pénzügyi gondjai adódtak, a projekt jégre került, Aronofsky pedig távozott. Miután az MGM nagy nehezen talpra állt Jose Padilhát kérték fel a rendezésre, aki boldogan igent mondott. Legutóbb Nick Schenk, a Gran Torino írója dolgozott a forgatókönyvön.

Címkék: robotzsaru reboot miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr914194076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása