Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

My Way poszter

2012.02.24. 19:14 koimbra 1 komment

A koreai háborús film egy koreai férfi és egy japán arisztokrata gyűlölködéséről és barátságáról szól. Kim Jun-shik és Tatsuo Hasagewa ellenségesen méregetik egymást, a marathoni futóverseny legnagyobb riválisának tartják egymást. A második világháború kitörésekor mindketten a japán seregben találják magukat, Hasagewa tisztként szolgál, Jun-shik közlegénykén. A szovjetek mindkettejüket elkapják, félre kell tenniük ellenszenvüket, hogy átvészeljék a nehéz időszakot. Összefognak, majd sikerül megszökniük, majd Németországban különválnak útjaik. A Normandiai partraszállásnál ismét találkoznak, életük legkeményebb és legvéresebb napját kell túlélniük.

Címkék: poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr944193436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SittingDuck 2012.02.25. 02:52:44

Történet alapján nézős, bár a koreai háborús filmeknek meg van az a rossz szokásuk, hogy a realitást beáldozzák a hősiesség oltárán
süti beállítások módosítása