Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pitt és Hill ismét együtt dolgozhat

2012.02.27. 20:49 koimbra Szólj hozzá!

Brad Pitt és Jonah Hill a Pénzcsináló (Moneyball) drámán dolgoztak együtt, ami mindkettőjüknek hozott egy-egy Oscar jelölést. A True Story című film kedvéért újra egyesítik erejüket, ám az igaz történeten alapuló produkcióból Pitt csak producerként veszi ki a részét.

Hill alakíthatja Michael Finkel újságírót, aki 2002-ben a New York Times-nál dolgozott. Ekkoriban kapták el Christian Longo-t Mexikóban, aki kiemelt helyen szerepelt az FBI által keresett bűnözők listáján. A dolog furcsasága, hogy a gyilkos Finkel nevén bujkált. Az újságírót nem sokkal később kirúgták, mivel meghamisított pár dolgot egy oknyomozó cikkben. Úgy tűnt, hogy ezzel vége pályafutásának, azonban Longo kijelentette, hogy csakis Finkellel hajlandó szóba állni. A bűnözőt James Franco keltheti életre.

Címkék: igaz történet miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr394218119

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pitt és Hill újra együtt 2012.02.28. 10:15:01

A Pénzcsináló után a True Story filmben is együtt dolgozhatnak, de Brad Pitt ebben a filmben csak producer lesz.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása