Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tom Hanks lehet Walt Disney

2012.02.28. 10:54 koimbra 2 komment

A Disney stúdió kicsit kutakodott múltjában, hátha találnak olyan történetet, amelyet érdemes lenne filmre vinni. Úgy érezték, hogy a Marry Poppins jogainak a megszerzése érdekes téma, felkeresték hát John Lee Hancockot, A szív bajnokai (The Blind Side) alkotóját, hogy rendezze meg a filmet.

P.L. Travers ausztrál írónő nem ment bele oly könnyen, hogy film készülhessen Mary Poppins regényéből. Walt Disney saját maga győzködte Traverst, 14 évnyi "udvarlás" után sikerült rávennie a hölgyet, hogy eladja neki a jogokat.

Ha minden jól megy Tom Hanks játszhatja Disney-t, Traverst Meryl Streep keltheti életre. Kelly Marcel írta a forgatókönyvet, a Saving Mr. Banks címre hallgató szkript állítólag kiváló, a stúdió azt szeretné, ha még idén bele tudnának vágni a forgatásba.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr154219587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2012.02.28. 18:02:50

kár volt a 14 évért, annyira gejl filmet csináltak belőle

a filmben a nőből egy bájos nyálömlenyt csináltak, pedig a regényben épp azt szerettem,h undok volt

a megfilmesítés története remélem érdekesebb lesz
süti beállítások módosítása