Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Izraeli modell Michael Bay következő filmjében

2012.02.29. 11:43 koimbra 3 komment

Michael Bay-nek elege lett a hatalmas robbanásokból, talán kissé unja már, hogy leamortizálhat egy nagyobb várost vagy körzetet. Habár a Transformers negyedik részét Bay rendezhetné, de előtte még lezavar egy kisebb költségvetésű filmet. A Pain and Gainben Mark Wahlberg és Dwayne Johnson keménykedhet.

Mint ismeretes Bay kedveli a modelleket, készített reklámfilmet a Victoria's Secret-nek és az "ügynökség" tagjai közül szerződtetett egy szépséget (Jason Statham és sok millió ember szerint legalábbis gyönyörű) Megan Fox pótlására a Transformers 3-ba. A testépítős thriller-drámájába is beszerzett egy csábos hölgyet, aki nem más, mint Bar Paly izraeli szupermodell. Paly megfordult néhány filmben és sorozatban, többek között játszott a Stilettoban és a Hyenasban, de látható volt az Álomgyári feleség néhány epizódjában és a New York-i helyszínelők egy részében.

Paly alakíthatja Sabina Petrescu szépségkirálynőt és illegális bevándorlót, akinek az az álma, hogy ő lesz a következő Marilyn Monroe. Wahlberg karaktere megígéri, hogy sztárt farag belőle, cserébe csupán annyit kér, hogy szó nélkül tegyen meg bármilyen szívességet számára.

Tony Shalboub is csatlakozott a filmhez, ő Marc Shillert formálhatja meg, a testépítő bűnözők célpontját. Ed Harris, Rob Corddry és Anthony Mackie szintén a fedélzeten tartózkodik.

Címkék: miújság pain and gain

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr994225177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Söci 2012.02.29. 13:48:47

ne Michael Bay rendezze máááááár az új részt, megint kidobnak több száz milkát és csinál egy unalmas szart

Sanosuke 2012.02.29. 18:04:20

lehet hogy spílberg rokona ?

Dean6 2012.02.29. 18:09:39

@Söci: Igen, valszeg így lesz megint :/
Ez projekt szerintem elég gyenge,a szereplők jók,de ez a történet annyira kevés.
süti beállítások módosítása