Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bana helyett Butler rabolhat gyémántot

2012.03.01. 10:59 koimbra 2 komment

Robert Luketic egy időre félreteszi a romantikus projekteket, ugyanis thriller rendezésre adta a fejét. A Brilliant címre hallgató produkció főszereplője Eric Bana lehetett volna, de nem jutottak megegyezésre. Luketic szólt Gerard Butlernek, akivel együtt dolgozhatott A csúf igazság (The Ugly Truth) vígjátékon, a borotvát ritkán használó jóember pedig rábólintott az ajánlatra.

Butler egy kisstílű bűnözőt formálhat meg, egy gyémántrablás kedvéért bevesz maga mellé egy tolvajnőt. A producerek gőzerővel keresik a megfelelő színésznőt a feladatra, májusban venné kezdetét a forgatás, tehát kevés idejük van. Korábban Cameron Diaz neve keringett a film körül.

Gillian Gorfil írta a forgatókönyvet, eleddig ez az első szkriptje. De legalább gyémánthoz már volt köze, hiszen producere volt a Véres gyémánt (Blood Diamond) filmnek.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr864264740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.03.01. 16:00:09

Hát legalább Bana eltűnt a képből. Mindenesetre a sztori nem ad okot túl nagy várakozásra.

Sanosuke 2012.03.01. 18:27:58

@Sparrow: szegény Bana.

cameron diazt én nem tennék akciófilmbe, nagyon béna a csaj.
süti beállítások módosítása