Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

God's Gulch az Act of Valor társrendezőjétől

2012.03.04. 15:39 koimbra Szólj hozzá!

Mike McCoy, az Act of Valor társrendezője Brooks McLarennel közösen ötlötték ki a God's Gulch történetét, majd McLaren papírra vetette a forgatókönyvet. A filmben a  világ számítógépes hálózata leáll. Ez teljes társadalmi és gazdasági összeomlást eredményez, a továbbiakban egy kisebb csoport túlélésért izgulhatunk.

A God's Gulch megvalósítása még távol van, hiszen McCoy és Scott Waugh nyáron vág bele a Black Sunday sci-fi akciófilmbe, ahol Arnold Schwarzenegger keménykedhet.

McLaren ráállt az apokaliptikus sztorikra, szintén tőle származik a How It Ends forgatókönyv ami annyira jól sikerült, hogy rákerült a legjobb eddig meg nem filmesített szkriptek listájára. Ebben egy házaspár megpróbáltatásit követhetjük nyomon, amikor a civilizáció összeomlik.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr834288305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása