Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

100 millió helyett 5 millióból készül el az Ouija filmváltozata

2012.03.05. 21:51 koimbra Szólj hozzá!

Az Universal rengeteg Hasbro társasjátékot akart megfilmesíteni, köztük volt az Ouija (a játék leírását erre leled) is. Egy kalandfilmet szerettek volna megvalósítani McG vezénylete alatt, a forgatókönyvet Edward Kitsis és Adam Horowitz, a Tron folytatásának az írói prezentálták. 100 millió rúgott a költségvetés, a stúdió úgy döntött, hogy mégsem vállalja be a filmet.

Ám az Ouija ismét utat talált az Universalhoz, de történt némi változás. A költségvetést megkurtították, a produkció 5 millióba fog kerülni. McG már nem tartózkodik a fedélzeten és bizonyára a szkriptet is betették egy fiók mélyére. Jason Blum egyengeti a tervezet útját, az úriember volt a producere a Paranormal Activity és az Insidious horroroknak, szóval szakértőnek mondható a kisköltségvetésű filmek terén.

 

Címkék: miújság ouija

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr74291498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása