Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bale, Saldana és Affleck az Out of the Furnace-ben

2012.03.06. 11:53 koimbra 1 komment

2010-ben Ridley Scott ült az Out of the Furnace thriller rendezői székében, Leonardo DiCaprio pedig a főszerepet szerette volna eljátszani. Ahogy teltek-múltak a hónapok Scott és DiCaprio is eltávolodott a projekttől. Scott Coopernek, az Őrült szív (Crazy Heart) rendezőjének azonban megtetszett a forgatókönyv és bevállalta, hogy megcsinálja a 70-es években játszódó filmet.

Majd Christian Bale-t sikerült megnyerni a produkcióhoz, a színész egy olyan fickót formál meg, aki úgy tervezi, hogy miután kiengedik a sittről normális életet fog élni, megkéri barátnője kezét. Ám testvérét megölik, ami felett képtelen szemet hunyni és saját maga ered a tettesek nyomába.

Zoe Saldana lesz Bale karakterének ex-neje, Robert Duvall a nagybátyját testesítheti meg, Casey Affleck játssza Bale testvérét.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr954292573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása