Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...Whitaker a Butlerben, Német Bosszúállók előzetes, Dark Shadows kép

2012.03.07. 21:42 koimbra Szólj hozzá!

Az eltelt pár nap néhány kimaradt híre röviden.
Greg Kinnear, Jennifer Connelly, Lily Collins, Kristen Bell, Logan Lerman, Nat Wolff és Liana Liberato lesznek a Writers főszereplői. Kinnear egy sikeres írót alakít, aki nem tudja elfelejteni ex-nejét, a válás után is folyamatosan ő jár a fejében.

Etan Cohen, a Trópusi vihar írója rendezi a Boy Scouts vs Zombies horror vígjátékot, nem meglepő, hogy a történet egy cserkészcsapat körül forog.

Forest Whitaker leszerződött Lee Daniels drámájára, a régóta tervezgetett The Butlerbe.

Wally Pfister, a Memento és A sötét lovag operatőre rendezői debütálására készül. A történetet nem tették közzé.

A következő Jack Ryan film, a Moscow pénzügyi gondokkal küszködik, próbálják összeszedni a költségvetést.

Genesis Rodriguez domboríthat Paul Walker mellett a Hours-ban.

Kent Moran áll a középpontban a The Challenger bokszdrámában, családjával együtt kiteszik szűrét az otthonukból úgy dönt, hogy segítségét kéri egy legendás boksztérnernek, hogy kupálja ki, majd a szorítóban próbál pénzt keresni. A trénert Michael Clarke Duncan formálja meg.

Kevin Williamson nem tudja, hogy lesz-e Sikoly 5, de ha igen, abban biztosan nem fog részt venni.

Danny De Vito benne lenne az Ikrek folytatásában, de egyébként is gondolt rá, hogy valahogy meg kellene oldani, hogy ismét együtt játsszon Schwarzeneggerrel.

Habár csak 2013-ban jelenik meg a Bolivar képregény, a Warner máris megvette a megfilmesítési jogokat és animációs produkcióként fogja tálalni a sztorit a közönségnek. Egy fiatal lány össze szeretni barátkozni szomszédjával, aki történetesen a világ utolsó dinója.

Michael Pena játszhatja a főszerepet Cesar Chavez életrajzi filmjében, Gael Garcia Bernal, Pablo Cruz és Rosario Dawson is felbukkan.

Az Universal próbálkozott a Hugh Hefner életrajzi filmmel, Robert Downey Jr. és Hugh Jackman is felmerült lehetséges főszereplőként, de nem lett semmi a dologból. A projekt most a Warner próbál testet ölteni, Jerry Weintraub a producer.

Film készül a Trespassers képregényből. Adott egy csapat, akik azzal foglalkoznak, hogy megcáfolják egyes elátkozott házak legendáit. Azonban egyszer olyan házikóba teszik be a lábukat, ami átjáróként szolgál a pokolba.

Muppeték Az éhezők viadalát parodizálják

 

 

Titánok haragja poszter

Jelenet Az éhezők viadalából 

 

 

Német Bosszúállók előzetes

 

Japán előzetes Meridának

 

Dark Shadows kép

 

Meeting Evil poszter

 

Újabb What to Expect When You're Expecting előzetes

A That's My Boy következő előzetese

 

 

Now is Good előzetes, főszerepben Dakota Fanning és Jeremy Irvine

 

 

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr714295823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása