Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Aja rendezheti az Undying Love

2012.03.08. 11:23 koimbra Szólj hozzá!

Tavaly szerezte meg a Warner az Image Comics egyik képregényének, az Undying Love-nak a megfilmesítési jogait. A stúdió Alexandre Ajával, a Piranha 3D és A sziklák szeme (The Hills Have Eye) rendezőjével ült tárgyalóasztalhoz. A forgatás időpontját nem tűzték ki, Aja egy másik produkcióban is érdekelt, de Joe Hill regényéből készülő Szarvak (Horns) munkálatai sem mostanában indulnak be.

A történet Hong Kongban játszódik, ahol egy volt katona beleszeret egy kínai lányba, akiből később vámpír lesz. A fickó nem hajlandó lemondani szerelméről, kideríti, hogy miképp tudná visszaváltoztatni kedvesét emberré: le kell győznie azt, aki megharapta a nőt. A dolog bökkenője, hogy az illető a legerősebb vérszívók közé tartozik és szörnyek hada veszi körül.

Tomm Coker és Daniel Freedman, a képregény alkotói vették kezelésbe a forgatókönyvet, így elkerülhető, hogy a filmből kimaradjanak a fontosabb pillanatok. Bár még előfordulhat, hogy a Warner még átíratja a szkriptet, ami végül egyáltalán nem fog hasonlítani az alapanyaghoz.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr994297300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása