Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - John Carter és krízispont

2012.03.08. 22:07 koimbra Szólj hozzá!

Hét új film is a mozikba kerül, de valószínű, hogy a John Carterre fognak beülni a legtöbben, mindenesetre lesz dráma és pénzügyi válságról szóló film is.

John Carter: Taylor Kitsch főszereplésével készül sci-fi fantasy, Andrew Stanton első élőszereplős filmje. Az Edgar Rice Burroughs regénye alapján készült produkcióban a főhős a Marsra kerülve rájön a bolygó sorsa rajta múlik.

Krízispont (Margin Call): Egy befektetésekkel foglalkozó bank egyik embere a pénzügyi válság kitörése előtt pár órával rájön, hogy mekkora veszély fenyeget. A bank ezt követően próbál a lehető legkevesebb veszteséggel kijönni a dologból.

Rém hangosan és irtó közel (Extremely Loud and Incredibly Close): Stephen Daldry drámájától sokat vártak, de a kasszáknál keveset hozott, jelölésekkel nem halmozták el. Egy srác elveszíti édesapját a 9/11-es tragédiában. Ezután rálel egy borítékra benne egy kulccsal és megpróbálja kideríteni, hogy melyik zárat nyithatja New Yorkban.

Az ajtó: Szabó István Szabó Magda önéletrajzi ihletésű regényéből készített filmet. Egy írónő bejárónőt keres, hamarosan felveszi az öntörvényű Emerence-t. Kezdetben nem jönnek ki jól egymással, de hamarosan kialakul a bizalom közöttük.

A gyász (Mouring): Iráni dráma. Egy házaspár a rokonokhoz utazik gyerekükkel, ahol nagy vitába keverednek egymással. Elindulnak haza, de út közben balesetet szenvednek és meghalnak. A rokonok a szülők után viszik a srácot, majd kiderül, hogy tragédia történt, a gyereknek nem meri elmondani.

Élni vagy halni (The Number One Girl): 2005-ös (!!!) thriller, a főhős egy hollywoodi akciósztár, full contact világbajnok, aki egy szépségversenyre utazik. Itt megismerkedik egy angol lánnyal, ami nem igazán tetszik Dragosnak, a londoni alvilág keresztapjának.

A legszebb dolog (Un heureux événement): Francia dráma, Barbara és Nicolas egy hideg, téli estén találkoznak, hamarosan egymásba szeretnek, összeköltöznek, majd jön a gyerek is. Ám a szülés után már nem megy minden a régiben, kérdések vetődnek fel bennük.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr334298716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása