Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A tavalyi év legjobb filmes villantásai, meztelenkedései (+18)

2012.03.11. 16:50 koimbra 16 komment

Van egy kis elmaradásom (igazából több, de ez az egyik), amit most pótolok. Jobb később, mint soha - mondták a Szellemirtók 2-ben, amikor befutott a Titanic.

A Mr. Skin oldal azzal foglalkozik, hogy a sorozatokban és filmekben látott meztelenkedéseket vagy éppen alul öltözött, bikinis megjelenéseket, felbukkanásokat közzétegye a nép számára és minden évben díjazzák a legjobb pucérkodó színészeket. Idén sem volt ez másképp, nézzük, hogy kik voltak az egyes kategória legszebbjei. +18-as poszt

Legjobb bikinis jelenet: Brooklyn Decker modell a Kellékfeleségben (Just Go With It) domborított, jó döntés volt, hisz Adam Sandler filmjeire sokan beülnek. Legközelebb a Csatahajóban puszilgathatja Taylor Kitscht.

 

Legjobb fenékvájat (coin slot): Mila Kunis a Barátság extrákkal (Friends with Benefits) vígjátékban villantott meg egy kis részt hátsójából, ami mellett nem lehetett elmenni szó nélkül. Díjra érdemes.

 

Legjobb tangás jelenet: A Király! előzetesi leginkább azzal hívták fel a figyelmet, hogy az egyikben Natalie Portman egy még tangában álldogált, a következőben meg olyan bugyogót adtak rá, amely elfedte fenekét. A filmben szerencsére tanga volt rajta, bár ez sem sokat dobott a fantasy-vígjátékon.

 

A legméretesebb: Sara Rue a For Christ's Sake vígjátékban mutatta meg mi domborodik inge alatt.

 

Legjobb jelenet banánnal: Jennifer Aniston a Förtelmes főnökökben (Horrible Bosses) igazi tüzelő szuka volt, minden férfiember örülne, ha felszólítaná, hogy szeretkezzenek. Alkalmazottja nem hajlandó erre, sőt ki is szeretne nyírni, haverja intézné az ügyet, de...

 

Leghátborzongatóbb: Emily Browning a Sleeping Beauty filmben egy "piros lámpás házikóban" dolgozik félállásban, bealtatózva várja a vendégeket, akik azt tesznek vele, amit csak akarnak.

 

Legjobb öregasszonyosbunyi: Laura Ramsey a Kill the Irishman viselt ilyen bugyogót. Ma már mindenki tele szájjal röhögne, ha partnere esetleg effélét mutatna be, ám a 70-es években még ez volt a divat.

 

Legjobb pucsítás ingben: Anna Faris a Számos pasas (What's Your Number) vígjátékban.

 

Legjobb műmell tapizás: Cameron Diaz a Rossz tanárban (Bad Teacher) műmellet akar csináltatni magának, mivel így nagyobb az esélye, hogy felkelti egy pénzes fickó figyelmét. Az orvosnál meg is szemléli, hogy milyen végeredményre számíthat.

 

Legjobb leszbijelenet más bőrszínű csajok között: Kaitlyn Wong és Tenika Davis a Wrong Turn negyedik részében leszbiznek, bár valószínű, hogy még ez sem nagyon dobta fel a horrort.

 

 

Legjobb leszbi masszázs: Uwe Boll tojik rá, hogy alig érdekel valakit a BloodRayne, ő akkor is folytatja. A Natassia Malthe vámpírcsaj leszbizik egyet a cselekmény során, ami valószínűleg a film egyetlen fénypontja lehet.

 

Legjobb meztelenkedés 40 év felett: Angie Averhart a Szédületes éjszaka (Take Me Home Tonight) filmben nyújtott megjelenése miatt nyerhetett a kategórián belül.

 

Legjobb pucérkodás maszkban: Antonio Banderas végre jó filmben játszott, kezet csókolhat Pedro Almodovarnak. De most nem is ez a lényeg, hanem Elena Anaya.

 

Legjobb 3D-s meztelenkedés: A Féktelen haragban (Drive Angry) Nicolas Cage napszemüvegben szexel, szájában szivarral, kezében piával. Az aktust akkor sem hagyja abba, amikor néhányan le akarják puffantani. A hölgyet Charlotte Rossnak hívják.


 

 

Legjobb Blu-ray kiadás: Változó világ (Fast Times at Ridgemont High), sajnos még nem volt szerencsém a 82-es filmhez, majd pótolom.

 

Legjobb retro kiadvány: Nők a sitten - Vörös zsaru, Chained Heat, Jungle Warriors

 

Legjobb külföldi film: Az egyszerűen csak Q címre hallgató francia film győzedelmeskedett.

 

 

Az életműdíjat Susan Sarandon kapta, gratula.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr604309723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2012.03.11. 18:29:10

Legalább nem prűdök a filmesek.

mutant · http://universal.blog.hu 2012.03.11. 18:54:12

"Legjobb műmell tapizás:" Csak egy kérdés: volt másik alkotás is, amiben volt ilyen jelenet? Mert ha nem, akkor nem túl nagy teljesítmény egyetlen indulóból az elsőnek lenni.

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2012.03.11. 19:06:44

Ez a Q elmehetne simán pornónak is...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.03.11. 19:45:04

létezik, hogy ez már volt az origón is?!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.03.11. 19:58:09

@doggfather: Volt ahogy látom. De ők is késtek vele egy picit. Én meg még többet:)

Rolee83 2012.03.11. 23:15:52

Hol lehet többet olvasni erről a Q című filmről?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.03.14. 15:18:15

index címlap, mindjárt jön a kommentözön.

spontan · http://erdekessegek.info 2012.03.14. 15:30:26

A franciák úgy látszik már semmit sem bíznak a nézők fantáziájára.

Ők bizarr meztelenkedésben is jók. Ez a jelenet az origó címlapon volt pár napja:

videa.hu/videok/film-animacio/brigitte-lo-cicero-pucer-lexercice-de-letat-Fcdfv8RjC6tM0pHf

A nép fia 2012.03.14. 15:41:29

Azért komoly kategóriák vannak, nem mondom.....

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.03.14. 15:41:41

@mutant: így is mondhatjuk, de, hogy nagy szakértők az biztos. :D

@koimbra: hát ez az, index kicsit le van maradva. :D

LAVÓRVAGÁNY 2012.03.14. 15:42:53

A Q nem egy rossz film amúgy, a sok sunától eltekintve sem.

É2I 2012.03.14. 16:20:24

Hát Sarandon tényleg megérdemelte az életmű díjat. Átb.szta az életét a filmeken is :D De bírom, nem pornós kurvaként tette mindezt, és igazán érzéki tudott lenni.
De igaz az is, hogy sokszor a rendezők agyon tudnak b.szni egy filmet egy abszolút oda nem illő, a filmet leültető sex jelenettel. Amit csak azért forgatnak bele, hogy legyen néző....

mutant · http://universal.blog.hu 2012.03.14. 18:01:22

@koimbra: a Változó világ című filmet mielőbb pótold!!! :)
süti beállítások módosítása