Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2012.03.11. 16:52 koimbra 1 komment

Az eltelt pár nap néhány kimaradt híre röviden:

Akiva Goldsman produceri felügyelete alatt körvonalazódik a Lucid képregény filmváltozata. Ebben egy alternatív valóságot ismerhetünk meg, ahol létezik a mágia és a kormány létrehoz egy ügyosztályt, ahol a természetfeletti fenyegetéseket, veszélyeket kezelik, hárítják el.

Sylvester Stallone azt mondta, hogy megöli Rambo-t az ötödik részben. Majd kiderül, mindenesetre nem kizárt, hogy ez is változni, mint a történet az elmúlt hónapok során.

2013 augusztus 9-én fut be a Robotzsaru reboot.

Joss Whedon elárulta, hogy a Bosszúállókban nem lesznek Skrullok és a Kree-hez sem lesz semmi köze az inváziós seregnek. Azt továbbra is titokban tartja, hogy kik lehetnek a támadók.

Dwayne Johnson és Josh Hutcherson is visszatérhet az Utazás a rejtélyes sziget folytatásába.

Steve Carell lehet a Magic Kingdom főszereplője.

A Chemical Brothers szerzi Louis Leterrier új filmjének, a Now You See Me-nek a zenéjét.

Dominic Cooper lehetett volna a Motor City főszereplője, ám ő kilépett. Jake Gyllenhaalt szerették volna meggyőzni a produkcióra, de elég gyorsan visszautasította a felkérést.

Írják a Gnómeó és Júlia folytatását, a második része címe Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnome lesz.

Októberben érkezett volna a Halloween következő része, a 3D-s produkciót Todd Farmer és Patrick Lussier dolgozott egy ideig rajta, de a Féktelen harag buktája után csend honolt a projekt környékén. Idén biztosan nem készül el, legalábbis a Dimension kivette a bemutatók közül.

Matt Piedmont, a Case de mi Padre rendezője készíti el a King Dork regény filmváltozatát. A történet főszereplője egy lúzer gimis, akinek kezébe kerül Zabhegyező egyik példánya, amely édesapjáé volt. A regény alapjaiban változtatja meg az életét, összeesküvések kereszttüzében találja magát.

Tobey Maguire produkciós cége szerezte meg a The 5th Wave sci-fi regény megfilmesítési jogait. Egy fiatal lány áll a középpontban, aki egy űrlényinvázió közben próbálja megtalálni bátyját. Segítségére van egy srác is, de a lány gyanúsan méregeti, mert elképzelhető, hogy ő is alien.

Alex Winter azt mondja, hogy a Bill és Ted harmadik részében bemutatják, hogy mi történt a rock and rollal az elmúlt 20 évben.

Viola Davis lesz a főszereplője Barbara Jordan kongresszusi képviselőnőről készülő önéletrajzi filmnek.

A Walt Disney égisze alatt valósul meg a Paladin sci-fi kalandfilm, amelyről csak annyit lehet tudni, hogy Max Borenstein írja.

Emma Roberts egy pincérnőt alakíthat az Empire State thrillerben.

Sarah Snook és Mark Webber szerződött le a Jessabelle horrorra. Kevin Greutert dirigálja a filmet, a történet egy nőről szól, akinek a lábai egy baleset során lebénulnak. Édesapja házában lábadozik, ahol rájön, hogy egy bosszúszomjas lélek mindenáron kárt akar okozni neki.

Elképzelhető, hogy Ricardo de Montreuil dirigálja a Zorro Reborn-t, ő a The Raven rövidfilmjével hívta fel magára a figyelmet.

Elizabeth Blackmore és Jessica Lucas is játszani fog az Evil Dead remake-ben.

Az éhezők viadala tv spot

 

Bindlestiffs előzetes, producer Kevin Smith

 

Fat Kid Rule the World előzetes, a vígjátékot Matthew Lillard rendezte

 

Poén: Yo No Se klip, bár reklámnak is jó Will Ferrell új filmjéhez

 

 

Jelenet a Dark Tide-ból

 

Armie Hammer beszél a Lone Rangerről

David Guggenheim doksifilmje Obamáról, a The Road We've Travelled címre hallgató alkotást Tom Hanks narrálja

 

 Darren Aronofsky reklámfilmje Jennifer Lopezzel

 

 

 

Címkék: satöbbi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1004309865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2012.03.11. 21:47:34

A Lucid comicnak eléggé ígéretes a sztorija. Amiből később rendszerint csinálnak egy közepes filmet. Mert egyre ritkább az amikor egy jó alapötletből a film is jó lesz.
süti beállítások módosítása