Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dolgoznak az Y: The Last Man forgatókönyvén

2012.03.15. 12:47 koimbra 4 komment

Évek óta próbálkoztak összehozni az Y: The Last Man képregényszéria filmes változatával, legutóbb úgy hírlett, hogy nem lesz belőle semmi. A New Line azonban nem adja fel, Brian K. Vaughnt és Stephen Scaia-t kérték fel, hogy írjanak egy újabb forgatókönyvet. Előbbi a Lost, utóbbi a Jericho sorozaton dolgozott korábban.

Ami eddig volt: Az  képregényszéria megfilmesítési jogait 2007-ben vette meg a New Line. A Disturbia írója és rendezője, Carl Ellsworth és D.J. Caruso lépett fel a fedélzetre, a produceri teendőket pedig David S. Goyer vállalta magára. Caruso 2008-ban hozzá akart látni a forgatáshoz, ezen kívül elárulta, hogy szerinte az egész sorozatot nem tudják belesűríteni egy filmbe, ezért arra törekednek, hogy a lehető legjobb alkotást tegyék le az asztalra, hogy el tudják készíteni a folytatást. A rendező Shia LeBeouf-ot és Alicia Keyst szerette volna a főbb szerepekre. 2010 novemberében Caruso elhagyta a projekt fedélzetét, mivel a New Line kitart amellett, hogy egy filmben mutassák be a képregényszéria történéseit. Tavaly még Louis Leterrier próbált belehuppanni a rendezői székbe.

A képregényben 2002 július 17-én minden Y kromoszómával rendelkező emlős elhalálozik a Földön. Egyedül Yorick Brown szabadulóművész és majma marad életben, senki nem tudja, hogy miért.

Címkék: y the last man miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr144318352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.03.15. 13:33:46

ez egy bitang jó képregény, kíváncsi lennék rá, mondjuk sorozat kéne nem film.

mereszet 2012.03.15. 13:58:42

Majmok bolygó remaket összekapcsolhatnák ezzel...
Viccen kívül várom, de mikor jön az még..

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.03.15. 14:04:53

Nagyon örülnék egy Y filmnek, király poszt - apokaliptikus mozi lenne.

Bagameri_ 2012.03.16. 23:10:12

Remélem, ha lesz is film, nem Shia LeBeouffal fog készülni...
süti beállítások módosítása