Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Tükör és veszélyes vágy

2012.03.15. 20:00 koimbra Szólj hozzá!

Ismét elárasztottak minket az új filmek, akad válogatni való.

Tükröm, tükröm (Mirror Mirror): Az év első Hófehérkés filmjét Tarsem Singh-től kapjuk, a főhősnőt Lily Collins játssza, a gonosz királynőt, aki átveszi a Birodalom feletti irányítást Julia Roberts kelti életre.

 

Veszélyes vágy (A Dangerous Method): David Cronenberg rendezésében készült az igaz történetet elmesélő produkció. Jung egy fiatal nőt próbál meggyógyítani pszichoanalízis segítségével. Michael Fassbender, Keira Knightley és Viggo Mortensen játsszák a főbb szerepeket.

 

Az ördög benned lakozik (Devil Inside Me): Az év első sikerfilmje, a found footage horrorban egy nő rájön, hogy anyja három embert is megölt, miközben ördögűzést hajtottak végre rajta. A nő Olaszországban belemerül az engedély nélküli ördögűzések világába.

 

Project X - A buli elszabadul: Három középiskolás bulit szervez, de az eseményre egyre többen és többen érkeznek, a hír terjed és az irányítás kicsúszik kezük közül. Bulifilm.

 

Lazacfogás Jemenben (Salmon Fishing in the Yemen): Egy sejk egy halászattal foglalkozó szakembert kér fel, hogy segítsen meghonosítani hazájában a lazacokat. Az angol férfi képtelen ötletnek tartja az elképzelést, vissza is utasítaná, de politikai nyomásra végül belemegy a dologba.

 

Bor, tangó, kapufa (SuperClásico): Dán vígjáték, egy borkereskedőt elhagy a neje és Argentínában összejön egy futballsztárral. A férfi nem hagyja annyiban, fiával felesége után utazik és megpróbálja visszahódítani.

 

Szilvás csirke (Poulet aux prunes): Francia-német dráma, Nasser-Ali hegedűje eltörik és mivel nem talál egy másik megfelelő darabot azt kívánja, hogy bárcsak élete is véget érne.

Nasser-Ali hangszere eltörik,

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr94319061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása