Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Film készül Warren Ellis Gravel képregényéből

2012.03.16. 12:18 koimbra 1 komment

Tim Miller effektmester mostanság rendezni szeretne, elsőként elérte, hogy beleülhessen a Deadpool rendezői székébe. De mivel a forgatás időpontját még maga sem tudja, így keresett egy másik filmet. A Legendary falai között formálódik Warren Ellis képregénysorozatának, a Gravelnek a mozis verziója, amelyet immár Miller dirigálhat le.

A történet főhőse William Gravel veterán S.A.S. katona, aki egyben a fekete mágia nagy gyakorlója, képességeit előszeretettel használja a természetfeletti lények elleni harcban. A forgatókönyvet Stephen Cornwell és Oliver Butcher veti papírra, Ellis pedig producerként egyengeti a film útját. Ezúttal talán nem fog előfordulni hasonló dolog, mint a Red esetében, ahol a képregény és a mozis verzió teljesen különbözött egymástól.

 

"„A kulcsmotívum a szilárdsága. Egy tuskó, jóféle angol tölgyből, aki sosem árulja el, mit gondol, és sosem mutat gyengeséget – de azért néha látod a szemében, hogy elbizonytalanodik. Nagyon ritkán mérges, és sohasem dühöng. William Gravel csak egy kis zsebpénzt akar, és persze azt is, hogy hagyják békén. Ezért aztán minden Gravel-sztorit úgy kezdek, hogy »hogyan tehetném tönkre a napját?« (…) Gravelnek nincsenek nagyratörő ambíciói, az emberi életet pedig nyilvánvalóan nem tartja sokra. Valójában elég egyszerű fickó, akibe kevés tisztelet szorult. Ami számomra hétköznapivá teszi, az, hogy igazából ő csak egy kis nyugalmat szeretne, és piszkálja a gondolat, ha valaki valahol éppen átveri. Igazán azt szeretem benne, hogy azért van némi elképzelése a tisztességről, és hogy leginkább az extra bevétel lehetősége hajtja. Mindamellett az új sorozatban, visszaállítandó a világa egyensúlyát, kénytelen lesz megkéselni jó pár idegesítő figurát.” - írják az endless.hu-n

Miller egyébként A tetovált lány nyitányát készíthette, ami így fest:

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr914320157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

damoqles 2012.03.16. 12:31:47

Jújjujuj, na EZ durva lesz, ha nem rontják el. (De.)
süti beállítások módosítása