Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Karate kölyök rendezőjére bízták a Csontvárost

2012.03.17. 12:31 koimbra Szólj hozzá!

3 éve tették közzé, hogy Cassandra Clare könyvtrilógiája a vászonra költözik. Itthon A halál ereklyéi néven jelentek meg a könyvek, a tervek szerint nem egy filmbe zsúfolják bele a történéseket, hanem először csak egy könyvvel foglalkoznak.

A rossz hír az volt, hogy Scott Stewart, A pap (Priest) és a Légió (Legion rendezője üldögélhetett a rendezői székben, de szerencsére a producerek időben észbe kaptak és kirakták a szűrét. Ugyanakkor a múlt hónapban a Screen Gems úgy döntött, hogy mégsem akar részt vállalni a projektben, de csak ideig-óráig került parkolópályára a tervezet,, az Unique Pictures a Constanin Filmmel próbálkozik megvalósítani a filmet.

Lily Collins és Jamie Campbell Bower játszhatják a főbb szerepeket, előbbi a Tükröm, tükröm (Mirror, Mirror) fantasyben alakíthatta Hófehérkét, utóbbi a Camelot sorozatból lehet ismerős. A rendezői poszton Harold Zwart, a Karate kölyök (The Karate Kid) remake alkotója dolgozhat. A forgatás augusztusban veszi kezdetét.

 

A Csontváros tartalma: Amikor a tizenöt éves Clary Fray elindul a Pandemonium nevű New York-i klubba, aligha számít rá, hogy egy gyilkosság tanúja lesz - amit ráadásul három, különös tetoválásokkal borított és bizarr fegyverekkel hadonászó tinédzser követ el. A holttest aztán eltűnik a semmiben. Nehéz kihívni a rendőrséget, ha a gyilkosok mindenki más számára láthatatlanok, és semmi - még egy vércsepp sem - bizonyítja, hogy egy fiú meghalt. De fiú volt-e az áldozat egyáltalán?
Így találkozik Clary először az Árnyvadászokkal, akik azért küzdenek, hogy megszabadítsák a földet a démonoktól. Közülük való az angyali külseje ellenére igazi bunkó módjára viselkedő Jace is. Clary egyetlen nappal később, akarata ellenére már bele is csöppen Jace világába: édesanyja eltűnik, őt magát pedig megtámadja egy démon. De miért érdekelne egy démont két olyan hétköznapi mondi, mint Clary és az édesanyja? És hogyan tett szert Clary egyszer csak a Látásra? Az Árnyvadászok tudni szeretnék...
Cassandra Clare lendületes, sziporkázó és végtelenül lebilincselő regénye szórakoztató, vad utazásra viszi az olvasókat, akik azt fogják kívánni, bárcsak sose érnének az út végére. (bookline)

Címkék: miújság könyvből film fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr154321821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása